Roser Amills presenta demà el seu darrer llibre a Can Pelegrí

• El col·lectiu local Resistència Literària organitza demà a la tarda un acte a Can Pelegrí per presentar la darrera novel·la de l’escriptora Roser Amills: Asja, amor en dirección única.

 

 

 

 

 

• La Diputació de Barcelona invertirà el proper any 14.000 euros per a la millora de la climatització, el mobiliari, el sistema informàtic i una nova bústia de devolucions per a la Biblioteca de la Llagosta.

• Avui entrevistem l’alcalde de la Llagosta. Óscar Sierra afirma que qualsevol canvi del sistema de gestió del servei municipal de subministrament d’aigua no ha de suposar un increment del cost per a la ciutadania.

• El Club Esportiu la Llagosta va guanyar diumenge el Cabrils B per dos gols a tres i ha recuperat el vuitè lloc de la classificació del grup sis de la Quarta Catalana de futbol.

• L’Handbol Club Vallag va empatar a 24 gols, dissabte, amb el Torró d’Agramunt i ha aconseguit evitar el descens directe. Ara, el club està pendent de si haurà de jugar una eliminatòria per la permanència.