El Club Petanca femení disputarà el Campionat d’Espanya

L’equip femení del Club Petanca la Llagosta s’ha classificat per disputar el Campionat d’Espanya de tripletas, que tindrà lloc a Santa Susanna els dies 25,26 i 27 de maig. l’equip llagostenc, de recent creació, va aconseguir la classificació després de guanyar la fase prèvia de l’estatal a Catalunya. Parlem amb les membres de l’equip.

El Joventut Handbol la Llagosta disputa avui divendres el primer partit de l’anada de la promoció. En parlem amb Xavier Canalejas per fer la prèvia.

També fem la prèvia de l’eliminatòria de correcció del Vallag, que necessita guanyar per evitar els descensos compensats, tot i que està pendent d’altres equips. Després ho aclareix el míster, Javi Iglesias.

La Jugada, dilluns i divendres a les 20.30h amb José Luis Rodríguez Beltrán.