Avui acaba el 4t Taller de DJ’s que organitza VIPs

• Una desena de persones participaran aquesta tarda a la sessió final d’exhibició del 4t Taller d’iniciació a la música electrònica que organitza l’associació de discjòqueis VIPS la Llagosta al Centre Cultural.

 

 

 

 

 

• L’escola de cant Arlechino Estudio organitza demà, a partir de les vuit de la tarda al Centre Cultural de la Llagosta, la tercera edició de l’espectacle Tu cara me resuena.

• Demà tindrà lloc, a partir de les set de la tarda a l’antic Centre Cultural del carrer de la Florida, la primera preliminar del Concurs de cante Jondo Ciutat de la Llagosta.

• La colla dels Saltats organitza diumenge, a partir de les cinc de la tarda al Centre Cultural, el Festival de la Diversitat, que permetrà recaptar uns 400 euros que es destinaran a l’entitat local Aspayfacos.

• El Club Deportivo la Concòrdia rebrà demà el Vallirana, a partir de les cinc de la tarda al Complex esportiu municipal El Turó, en partit de lliga del grup dos de la Segona Divisió estatal de futbol sala femení.

• El Joventut Handbol la Llagosta disputarà demà amb el Sant Just el partit de tornada de la primera ronda de la promoció d’ascens a Segona Catalana. Els llagostencs tenen una renda de nou gols i jugaran a partir de les sis de la tarda al poliesportiu Antonio García Robledo.