El Ple aprova el pressupost municipal per a 2018

• El Ple de l’Ajuntament de la Llagosta va aprovar ahir el pressupost municipal d’aquest any, que puja a poc més d’11 milions d’euros i preveu una inversió de 200.000 per a la masia de Can Baqué. El pressupost es va aprovar amb els vots a favor de l’equip de govern, format pel Partit dels Socialistes de Catalunya, el Partido Popular i el PDECat, i també de Ciutadans, a l’oposició. Dels altres dos grups de l’oposició, Iniciativa per Catalunya Verds – Esquerra Unida i Alternativa va votar en contra i Esquerra Republicana de Catalunya es va abstenir.

• L’entrenador del Club Esportiu la Llagosta, Elifaz García, no continuarà a la banqueta la propera temporada, tot i que no ha descartat del tot una possible renovació. El conjunt de la nostra localitat no va poder acabar el partit de diumenge passat al camp del Sentmenat perquè els jugadors rivals no van voler disputar la segona part.

• El Club Deportivo Viejas Glorias depèn d’un empat o una derrota de la Mataronesa aquest proper cap de setmana per ser campió de lliga del grup sud de la Segona Divisió de veterans Vallès-Maresme.