Cols optarà a les primàries d’ERC per escollir alcaldable

Xavier Cols, regidor d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a l’Ajuntament de la Llagosta, optarà a les primàries que farà el partit per escollir el candidat a les eleccions municipals de l’any que ve. ERC celebrarà el divendres 1 de juny una assemblea de militants i simpatitzants a Can Pelegrí per escollir qui serà el seu alcaldable i ampliar l’executiva local del partit.

 

 

 

• Una trentena de delegats van participar dissabte passat a l’assemblea anual de l’Associació de donants de sang del Vallès Oriental, que es va dur a terme al Centre Cultural de la Llagosta.

• Unes cinquanta membres de l’associació Rociera Andaluza de la Llagosta van participar entre divendres i dilluns a la Romería del Rocío de Catalunya, que va tenir lloc a Terrassa.

• El Joventut Handbol la Llagosta tornarà a jugar la propera temporada a Tercera Catalana després d’haver perdut la promoció d’ascens, el cap de setmana passat, contra el Rubí. El sènior femení ha quedat fora de la Copa Federació per només un gol de diferència a l’eliminatòria que ha disputat amb el Llavaneres-Caldes d’Estrac.

• El Club Deportivo Viejas Glorias ha guanyat per tres gols a zero el primer partit de la Copa de veterans Vallès-Maresme per incompareixença de seu rival, el Masnou.