Els lligams de la Llagosta en l’ascens del Lliçà d’Amunt

El Lliçà d’Amunt de la Quarta Catalana ha pujat a la Tercera Catalana. Una entitat amb lligams amb la nostra localitat. Entrevistem a Anastasio Beltrán, que explica la seva experiència com a directiu de l’entitat de Lliçà d’Amunt, i que compta amb altres llagostencs.

El Club Deportivo Viejas Glorias està a tan sols un partit de passar a la final de la Copa de veterans, de la Federació Veterans Vallès-Maresme. Després de proclamar-se subcampions del grup Sud de la Segona Divisió, fer l’ascens a Primera, ara tenen el repte de final de temporada d’intentar passar a la gran final. Diumenge contra el Pomar, i juguen com a visitants.

Ja s’han solucionat, ara per ara, els problemes tècnics per establir la connexió a internet i des d’aquest dilluns recuperem la tasca habitual de La Jugada. Us deixem el programa en podcast del passat divendres. Gràcies.