La Llagosta celebra aquest cap de setmana la Festa de l’esport

• La Llagosta celebra al llarg del cap de setmana la Festa de l’esport, amb diferents propostes del Complex esportiu municipal El Turó, el Joventut Handbol i el Club Esportiu la Llagosta.

• Demà tindrà lloc a la nostra localitat la 12a Trobada dels alumnes i voluntaris dels cursos de català que organitza el Consorci per a la Normalització Lingüística del Vallès Oriental.

• La Casa de Andalucía celebrarà demà a la tarda al Centre Cultural la festa de final de curs on actuaran els quadres de ball i els guitarristes de l’entitat local.

• Avui, a l’entrevista del mes de juny amb la portaveu del grup municipal del PDECat, Mireia Egea afirma que la remunicipalització del servei d’aigües “no és viable econòmicament”.

Javier Ruiz ha renovat una temporada com a entrenador del Club Deportivo la Concòrdia, amb l’objectiu de repetir la propera temporada els èxits de la que ara s’acaba.

Araceli Bujalance ha assumit la presidència del Club Esportiu la Llagosta. L’entitat tindrà diferents equips de futbol base, però encara no està clar que la propera temporada hi hagi primer equip a la Quarta catalana.