Cols: “Cal prendre mesures urgents en seguretat ciutadana”

En aquesta segona entrevista del mes de juny, parlem amb Xavier Cols, regidor i portaveu del grup municipal d’Esquerra Republicana a l’Ajuntament de la Llagosta. Cols, que forma part de l’oposició, afirma que des del seu grup defensen que es faci una consulta popular per decidir quin ha de ser el futur model de gestió del servei municipal d’aigües. El regidor d’Esquerra Republicana també assegura que des de l’Ajuntament cal prendre mesures urgents en matèria de seguretat ciutadana. A més, davant la possibilitat d’una candidatura sobiranista unitària de cara a les eleccions municipals de l’any que ve, Xavier Cols considera encara falta molt però destaca que Esquerra Republicana té molt bones relacions amb la resta de partits i entitats independentistes de la Llagosta.

Escoltem tot seguit l’entrevista que els Serveis Informatius de Ràdio la Llagosta hem mantingut amb Xavier Cols, regidor i portaveu del grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya a l’Ajuntament.