Es constitueix la coalició La Llagosta en Comú Podem

• El front de partits d’esquerres La Llagosta en Comú Podem es va constituir ahir de forma oficial. La coalició està formada per Iniciativa per Catalunya Verds, Esquerra Unida i Alternativa i el cercle local de Podemos. Cinc dones i quatre homes formen l’executiva de La Llagosta en Comú Podem. Tal com va avançar ahir Ràdio la Llagosta, l’executiva de la coalició està coordinada per Eva Miguel, d’ICV, i per Montse García, de Podemos.

 

 

• La bandera de l’arc de Sant Martí oneja avui a la façana de l’Ajuntament de la Llagosta, que se suma així a la commemoració del dia de l’alliberament LGTBI.

• L’oficina del Síndic de Greuges visitarà la Llagosta el proper dimecres, dia 4 de juliol, per atendre les queixes que prèviament presenti la ciutadania de la nostra localitat.

• L’Escola municipal de Música organitza demà el darrer concert a la fresca d’aquest estiu, que començarà a les set de la tarda i tindrà lloc a la plaça de Cinto Pagès.

• El jugador professional José María Calderón ha lliurat aquest matí al jove llagostenc Aitor Santolària i al seu equip, el Club Bàsquet la Llagosta, la segona beca Vamos!, que atorguen Cola Cao i el Consell Superior de l’Esport.

José Luis Fabregat, de 71 anys i veí de la Llagosta, s’ha proposat fer al setembre 2.000 quilòmetres en bicicleta sortint de la nostra localitat i arribant a Jerez de la Frontera després de recórrer tota la costa de Portugal.