Consells per evitar robatoris durant les vacances

• Davant l’imminent període de vacances, els Mossos d’Esquadra alerten la ciutadania que adoptin mesures de seguretat per evitar robatoris a domicilis o mentre estem al lloc d’estiueig. Que no quedi clar que el nostre habitatge està buit, que algun veí o familiar es passi de tant en quan per casa i que algú reculli la correspondència, són alguns dels conselles que ofereixen els Mossos. A més, és molt important no fer públic que marxem de vacances, especialment, a les xarxes socials, i que en cas d’emergència cal trucar al número de telèfon 112.

• Un incendi va cremar dissabte els matolls d’un terç del terreny de Can Xiquet, entre la riera Seca, l’avinguda del Primer de Maig i el passeig del Pintor Sert de la Llagosta.

• La Biblioteca de la Llagosta organitza demà dimarts, a partir de dos quarts de set de la tarda a Can Pelegrí, la segona sessió del taller que porta per títol Viatge al coneixement propi.

• El Club Deportivo la Concòrdia manté obert fins demà el període d’inscripcions per a les 24 hores masculines de futbol sala que se celebraran el proper cap de setmana al pavelló Antonio García Robledo.