Campanya contra les agressions sexistes durant la Festa Major

• La Festa Major de la Llagosta tindrà novament enguany un protocol d’actuació contra les agressions sexistes. Per segon any, s’establiran mecanismes per combatre l’assetjament masclista. L’Esplai Dijoc i Ràdio la Llagosta ens sumem amb una campanya de falques contra les agressions sexistes que s’emetrà entre els dies u i onze de setembre al 100.4 de la FM.

• L’Ajuntament de la Llagosta es reunirà en Ple ordinari corresponent al mes de juliol avui a partir de les set de la tarda. El Ple tractarà, entre altres temes, l’adjudicació del servei de guarderia municipal. En principi, la Fundació Pere Tarrés tornarà a gestionar l’escola bressol municipal. El Ple també tractarà la liquidació del pressupost de l’any passat, que es tanca amb un superàvit de 928.000 euros.

• El Club Deportivo la Concòrdia s’ha reforçat, de moment, amb dues incorporacions per a la propera temporada, la pivot Paula Jiménez i l’ala-tanca Paula Pérez.