Dilluns comença la programació 2018-19 de Ràdio la Llagosta

Aquest proper dilluns, dia 24 de setembre, Ràdio la Llagosta iniciarà la programació de la temporada 2018-2019. Un any més, al marge de les novetats, es mantenen la gran majoria dels programes consolidats i es conserva l’aposta per la informació de proximitat.

Pel que fa a les novetats, destaca l’espai setmanal Coblejant, que s’emetrà cada diumenge d’onze del matí a dotze del migdia. Aquest espai substitueix el veterà programa La veu sardanista. També com a novetat per a aquesta temporada, Ràdio la Llagosta us oferirà cada dilluns a partir de les nou de la nit el programa Todo runners, un espai especialment dirigit als aficionats a córrer.

A més, els dimarts al vespre, a partir de dos quarts de nou, tornareu a poder sentir La pecera de Eva i el Club del Country. El dimecres, el programa VIPS, que elaboren els membres de l’associació de disc-joqueis de la Llagosta. Els dijous també s’emetrà durant 90 minuts el programa On the rocks, amb la millor selecció d’aquest gènere musical. I, finalment, els divendres a partir de les nou del vespre torna el programa cultural El lado oscuro.

La majoria d’aquests espais tindran redifusió durant el cap de setmana, on també destaca el retorn de l’espai Arte y duende, els dissabtes a les deu del matí i les nou de la nit. Diumenge, a partir de les deu de la nit, tornem a oferir el programa Demesnellà.

Ràdio la Llagosta mantindrà durant aquesta temporada l’oferta informativa amb connexions, a les hores en punt, amb els butlletins informatius de Catalunya Informació. També es mantenen els butlletins horaris d’informació local dels Serveis Informatius de Ràdio la Llagosta als dos quarts; cinc pel matí, de dos quarts de nou a dos quarts d’una, i tres per la tarda, de dos quarts de sis a dos quarts de vuit.

Per completar l’oferta informativa de Ràdio la Llagosta, pal de paller de la programació, la graella es completa amb el programa d’informació esportiva La Jugada, els dilluns i divendres a dos quarts de nou del vespre, i l’informatiu local Contrapunt, a dos quarts de dues i a les vuit de la tarda.

Totes les notícies també es poden trobar a la pàgina web radiolallagosta.cat i als perfils de l’emissora municipal a les xarxes socials Twitter i Facebook. Des de la pàgina web també es pot escoltar la ràdio en directe i els podcasts dels diferents programes de l’emissora municipal.

Ràdio la Llagosta també manté en antena aquesta temporada el veterà programa Cien éxitos de siempre, de dilluns a divendres, de tres a cinc de la tarda i de deu a dotze de la nit.