El PelukoRock omple el Centre Cultural de la Llagosta

• Més de 200 persones van assistir dissabte passat al PelukoRock, el concert d’homenatge a Juan Ramón Benítez que va tenir lloc al Centre Cultural de la Llagosta. Els organitzadors del concert, que va tenir moments molt emotius en record del Peluko, mort al març passat, destinaran un terç de la recaptació a l’associació de voluntariat Rems.

• L’atur va baixar al mes de setembre a la Llagosta i va deixar la taxa de desocupació al 12,3%, mentre que la mitjana del Vallès Oriental es va situar al 10,9%.

• L’Ajuntament de la Llagosta ha iniciat els tràmits per retirar nou vehicles presumptament abandonats que hi ha aparcats a diferents carrers del municipi.

• El Futbol Sala Unión Llagostense va perdre dissabte a la pista del Bigues i Riells (5-2), tot i que els de la nostra localitat van ser els primerS a marcar. El president del Fútbol Sala Unión Llagostense, Javier Castañeda, ha explicat que puntuar la pista del Bigues i Riells és complicat i ha reiterat el seu suport a l’entrenador i la plantilla.