Les pluges només deixen 20 litres per metre quadrat

bty

• El temporal de pluges de les últimes hores ha deixat a la Llagosta 20 litres d’aigua per metre quadrat, molt menys del que apuntaven ahir les prediccions meteorològiques. La Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat havia alertat d’intenses pluges per a aquesta matinada passada i del rics de deixar cotxes en zones inundables.

• Avui, a Contrapunt, reprenem les entrevistes amb els portaveus municipals parlant amb Mireia Egea, regigora i portaveu del grup del PDECat a l’Ajuntament de la Llagosta. Mireia Egea afirma que va viure amb “tristesa” els problemes de convivència i d’inseguretat ciutadana que es van produir durant l’estiu passat a la nostra localitat.

• El Joventut Handbol la Llagosta es va imposar el cap de setmana passat per 35 gols a 28 al Vilanova i la Geltrú, en la primera jornada de lliga de Tercera Catalana.

• L’Handbol Club Vallag va aconseguir un valuós empat a 23 gols a la pista del Manyanet B. El porter llagostenc va fer una aturada de mèrit durant l’últim atac del partit.