Estralls a causa de la pluja i el vent a la Llagosta

• El temporal de pluja d’aquest cap de setmana passat ha deixat 50 litres d’aigua per metre quadrat a la Llagosta. Aquesta nit, el vent ha fet petits estralls a la nostra localitat. Ha fet caure un post elèctric al carrer de Josep Montserrat, tres arbres petits a diferents carrers i els bombers han hagut de treure un tendal d’un balcó del carrer de Santa Teresa.

• Aquest migdia, l’Ajuntament ha fet un acte d’homenatge a les víctimes de la guerra civil i el franquisme, especialment de les persones de la Llagosta que van ser represaliades pel feixisme. Aquest homenatge coincideix avui amb el 78è aniversari de l’afusellament del president de la Generalitat Lluís Companys, executat a Montjuïc pel franquisme.

• Més de 400 persones van assistir dissabte a la tarda al ball i l’aperitiu que es va fer al Casal d’avis per commemorar els 25è aniversari d’aquest equipament públic.

• Avui, a l’entrevista del mes d’octubre amb el portaveu del grup municipal del Partido Popular (PP), Jaume Bonallach considera que els problemes de convivència que es van viure a la Llagosta l’estiu passat “han tingut massa sonoritat als mitjans de comunicació”.

• El Fútbol Sala Unión Llagostense va guanyar dissabte el segon partit de la temporada. Els de la nostra localitat es van imposar per 4 gols a 2 al Teià Futbol Cinc.