Avui, Ple a les 19 h per debatre els impostos de 2019

• El Ple de l’Ajuntament de la Llagosta es reunirà aquesta tarda, a partir de les set, en sessió de caràcter extraordinari per debatre, entre altres temes, la modificació de les ordenances fiscals per a l’any que ve. La proposta de l’equip municipal de govern consisteix en congelar tots els impostos per a 2019. Hi haurà bonificació per als cotxes ecològics i una tarifa social per al subministrament d’aigua.

• La Biblioteca de la Llagosta organitzarà demà, a partir de les quatre de la tarda, una xerrada sobre meteorologia, i a partir de dos quarts de set, la tradicional Hora del conte.

• L’Handbol Club Vallag va sumar aquest cap de setmana passat el segon empat de la temporada, a 31 gols, a la pista del Sant Just, quan només s’han disputat tres jornades de lliga a la Tercera Catalana.

• El Joventut Handbol la Llagosta va perdre el primer partit de la temporada. Els de la nostra localitat van ser superats pel Torró d’Agramunt per 30 gols a 36.