El CE la Llagosta, dedicat al futbol base la temporada 18-19

– El Club Esportiu la Llagosta presentarà diumenge el futbol base al Municipal Joan Gelabert. El club llagostenc ha fet una aposta pel futbol base i compta amb equips des de la categoria escola fins a infantil. Fem entrevista amb el coordinador de l’entitat, José Ángel Venero.

– El Fútbol Sala Unión Llagostense rep el Sansur amb la necessitat de guanyar per oblidar la derrota de la jornada passada. Les sensacions de l’equip van ser bones i a casa volen ser un fortí. Parlem amb el jugador Óscar Cubero.

– Diumenge, Caminada contra el càncer de mama a la Llagosta. Aquesta ja és la quarta edició de la marxa que recapta diners per seguir investigant sobre el càncer. Escoltarem com es prepara aquesta marxa a la seva organitzadora, Gloria González.

– Agenda esportiva del cap de setmana.

Fotografia: CE la Llagosta