Llista d’espera per participar al Zumba Gegant solidari

• La Colla Gegantera de la Llagosta ha obert una llista d’espera per participar al Zumba Gegant solidari, després que s’hagin venut les 300 entrades previstes inicialment. El Zumba Gegant es desenvoluparà el 18 de novembre a la plaça de la Sardana de la Llagosta i servirà per col·laborar amb la Marató de TV3, que enguany està dedicada a la lluita contra el càncer.

• El sindicat Metges de Catalunya ha convocat una vaga del 26 al 30 de novembre que podria afectar al funcionament habitual del Centre d’Assistència Primària de la Llagosta.

• Aquesta tarda es fa al Centre Cultural i Juvenil Can Pelegrí un taller sobre autoestima i gestió de les emocions que forma part del programa d’activitats del Dia internacional contra la violència envers les dones.

• L’entrenador del Club Deportivo la Concòrdia, Dani Mosteiro, treu importància al liderat a la lliga que ocupa l’equip llagostenc perquè encara queda molt campionat per jugar.