Demà, presentació de la novel·la ‘Proyecto Verne’

• El llagostenc José Ramón Vera presentarà demà divendres la seva segona novel·la. Es tracta de Proyecto Verne, una aventura de ciència ficció on les protagonistes són dues dones de la Llagosta. L’acte de presentació del llibre tindrà lloc demà divendres, a partir de les set de la tarda, a la Sala de Plens de l’Ajuntament de la Llagosta, a la plaça d’Antoni Baqué.

• Avui, entrevistem el portaveu del grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya a l’Ajuntament. Xavi Cols assegura que segueix “amb preocupació el tancament de l’empresa Capresa” i el seu impacte al teixit socioeconòmic de la Llagosta.

• El Club Deportivo Viejas Glorias va guanyar el cap de setmana passat al camp del Rocafonda per 2 gols a 4. Els llagostencs rebran el proper dissabte la visita del Lloreda B.

• El cos tècnic del Club Deportivo la Concòrdia considera que el compromís, l’actitud i la intensitat de les jugadores expliquen el bon inici de temporada de l’equip. La Concòrdia lidera actualment el grup dos de la Segona Divisió estatal de futbol sala femení i el proper dissabte rebrà el Ripollet al Complex esportiu municipal El Turó.