Sida: la prevenció és la millor eina contra aquesta malaltia

• El proper dissabte, 1 de desembre, es commemora el Dia mundial de la lluita contra la sida. La prevenció segueix sent, segons els metges, la millor forma de combatre la malaltia. El Servei d’Informació Juvenil de la Llagosta ofereix durant aquesta setmana informació sobre la sida i acull una exposició al Centre Cultural i Juvenil Can Pelegrí.

• Unes 50 persones de la Llagosta han participat avui a la primera de les passejades del cicle que organitza aquest curs la Diputació de Barcelona. La sortida s’ha fet pels voltants de la localitat de Centelles.

• Avui, a partir de les deu de la nit i fins les sis de la matinada, es farà a diferents places i parcs de la Llagosta una fumigació per al control de la processionària del pi.

• El Club Deportivo Viejas Glorias va aconseguir diumenge passat la cinquena victòria de la temporada al imposar-se a domicili contra l’Atlètic Masnou (2-5).