El Ple rebutja derogar la monarquia a l’Estat

El Ple de l’Ajuntament va rebutjar ahir a la tarda una moció presentada per ICV-EUiA i Podemos la Llagosta que demanava derogar la monarquia a l’estat espanyol.

Durant la sessió es va atendre una altra moció ICV-EUiA i Podemos per crear a l’Oficina municipal d’Atenció a la Ciutadania una finestreta única sobre queixes relacionades amb la sanitat.

La Colla Gegantera de la Llagosta participarà diumenge al matí a la trobada que tindrà lloc a Sant Andreu de Llavaneres. Aquesta serà la darrera activitat d’aquest any de l’entitat local.

El grup La Murga organitza aquesta tarda al Centre Cultural de la Llagosta un recital de poesia en solidaritat amb les persones afectades per la malaltia de l’ELA.

La Biblioteca de la Llagosta celebrarà demà al migdia una nova sessió de Contes i música en Família. En aquesta ocasió, la temàtica de la trobada girarà a l’entorn del Nadal.

La Casa de Andalucía de la Llagosta organitzarà demà, a partir de les set de la tarda al Centre Cultural, un nou intercanvi Cultural amb participació de grups de Bon Pastor i Terrassa.

L’associació Rociera Andaluza de la Llagosta celebrarà demà a la tarda al seu local social la dinovena edició del festival solidari de nadales i recollida d’aliments.

El Club Deportivo la Concòrdia s’enfrontarà demà al Sabadell, a partir de dos quarts de sis de la tarda al Complex esportiu municipal El Turó, amb l’objectiu de recuperar el lideratge del seu grup.