Manifestació contra les llistes d’espera al Baix Vallès

Més de 500 persones es van manifestar ahir a la tarda a Mollet per exigir la supressió de les llistes d’espera i una sanitat pública de qualitat al Baix Vallès, l’àrea a la qual pertany la Llagosta.

• Fins a finals d’any es poden presentar a l’Ajuntament les sol·licituds per optar a les bonificacions dels rebuts de l’any que ve de la recollida d’escombraries i de subministrament d’aigua.

• Durant aquests dies es desenvolupen al Casal d’Avis de la Llagosta els actes de la Setmana Cultural de la Gent Gran. Dijous es farà una sortida al monestir de Poblet.

Resistència Literària i la Biblioteca organitzen demà, a partir de les set de la tarda al Centre Cultural i Juvenil Can Pelegrí, un acte per presentar la darrera novel·la de Toni Hill, Tigres de cristal.

• La Biblioteca de la Llagosta organitzarà també demà la sessió de Videofòrum del mes de desembre, a les quatre de la tarda. I, a més, l’Hora del conte, a dos quarts de set.

• Avui, a l’entrevista del mes de desembre amb la portaveu del grup municipal del PDECat, Mireia Egea explica que des del govern municipal s’està fent molta feina per la Llagosta.

• El Joventut Handbol la Llagosta va aconseguir 450 euros per a la Marató de TV3 durant la trobada Handbolicat, que va tenir lloc dijous passat al pavelló Antonio García Robledo.