Toni Cubel, cap de llista de La Llagosta en Comú

Toni Cubel serà el cap de llista a les eleccions municipals de l’any que de La Llagosta en Comú, la coalició formada per Iniciativa per Catalunya Verds i Esquerra Unida i Alternativa. Podemos La Llagosta farà un procés de primàries propi per després negociar la seva incorporació a la confluència de partits d’esquerres que forma La Llagosta en Comú.

• Les ordenances fiscals per a l’any que ve a la Llagosta han estat aprovades de forma definitiva després que no s’hagin presentat al·legacions a la proposta aprovada inicialment a l’octubre.

• Des d’avui i fins divendres que ve es mantindrà obert el període de matriculació per als cursos que organitzarà l’Oficina de Català de la Llagosta durant el primer trimestre de 2019.

• La Sala de Plens de l’Ajuntament acollirà demà dimarts, a partir de dos quarts de vuit del vespre, la presentació del darrer llibre d’autoajuda de la llagostenca Feli García.

• Avui, a l’entrevista del mes de desembre amb la portaveu del grup municipal d’Iniciativa per Catalunya Verds – Esquerra Unida i Alternativa (ICV-EUiA), Eva Miguel qüestiona l’equip de govern local i afirma que la Llagosta no va cap endavant i que no hi ha canvia a millor.

• El Club Deportivo la Concòrdia ha recuperat del lideratge a la Segona Divisió estatal de futbol sala femení després d’imposar-se dissabte passat per 4 gols a 2 al Castelldefels.