86 infants no es quedaran sense joguines

• Un total de 86 infants de la nostra localitat tindran regals el dia de Reis gràcies a la campanya Cap infant sense joguines que hem dut a terme avui Ràdio la Llagosta i l’associació Rems. La campanya també compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Llagosta, el departament municipal de Serveis Socials i de la Brigada municipal d’Obres. Les persones i entitats que avui no han pogut col·laborar amb la campanya Cap infant sense joguines encara ho podran fer durant els propers dies lliurant la seva aportació al locals de Rems, al carrer de Santa Teresa, número 30.

• L’Ajuntament de la Llagosta contractarà properament sis persones en un nou pla d’ocupació que compta amb el recolzament econòmic de la Generalitat de Catalunya.

• El Club Deportivo la Concòrdia afrontarà el proper cap de setmana un difícil desplaçament a la pista de l’Hispànic de Torrent, on defensarà el liderat del grup dos de la Segona Divisió estatal de futbol sala femení.

• El segon equip del Fútbol Sala Unión Llagostense no va poder superar el cap de setmana passat al líder del seu grup, la Garriga, i va perdre per un marcador final de sis gols a un.