Tornen a casa els primers veïns del bloc incendiat

• Alguns dels veïns del bloc afectat per l’incendi del dia 5 de gener a la plaça de Catalunya de la Llagosta ja van poder tornar anit als seus habitatges. Es tracta de les persones que viuen fins a la quarta planta. La resta de veïns fins a la novena planta podran tornar progressivament durant les properes dues setmanes i depenent del danys.

• La llagostenca Mercedes Rejas ha publicat el seu primer llibre, Pedacitos de mí, un recull de poemes d’amor i relats curts que ha escrit durant els últims anys.

• La Llagosta va tancar el 2018 amb una taxa d’atur del 12,7%, mentre que a la comarca del Vallès Oriental l’any va acabar amb un 11,4% de desocupació.

• La primera captació de sang d’aquest any a la Llagosta es va saldar el passat dos de gener amb un total de 85 donacions, un resultat per sobre de les previsions dels promotors.

• El Joventut Handbol la Llagosta jugarà el proper dissabte a la tarda a la pista del Vendrell el partit ajornat al seu dia. La competició de lliga al grup A de la Tercera Catalana tornarà a disputar-se amb normalitat el següent cap de setmana.