Calendari de la Colla Gegantera per al 2019

• La Colla Gegantera de la Llagosta ha fet públic el calendari d’activitats que desenvoluparà al llarg d’aquest any 2019. Destaca la trobada de la nostra localitat al mes de març. La Festa Major, al setembre; la Cursa de Gegantes, a l’octubre, i el Zumba Gegant, al novembre, també seran altres de les activitats destacades del programa.

• Avui, a l’entrevista del mes de gener amb el portaveu del grup municipal de Ciutadans (C’s), Jorge Sabanza assegura que el seu partit treballa “per fer un veritable canvi a millor per a la Llagosta”.

• El Joventut Handbol la Llagosta es va imposar dissabte passat a la pista del Vendrell per un contundent marcador de 17 a 26. Ara, els llagostencs són sisens a la classificació.

• L’Handbol Club Vallag també va guanyar el partit que va disputar diumenge passat a la pista del Sant Andreu de la Barca – El Papiol. En aquest cas, el marcador va ser més ajustat, 29 gols a 30.