S’incrementen els quilos de recollida selectiva a la Llagosta

  • Durant l’any 2018 s’ha incrementat la recollida selectiva a la Llagosta respecte l’any anterior. Els residus reciclats han passat de les 1.111 tones a les 1.179.
  • L’Ajuntament de la Llagosta ha iniciat una campanya informativa sobre com cal actuar en cas d’incendi en un habitatge. El Consistori ha editat un cartell que es distribuirà per totes les comunitats de veïns i veïnes amb els consell bàsics a tenir en compte.
  • A la roda d’entrevistes amb els portaveus municipals avui és el torn d’Eva Miguel, portaveu del grup municipal d’Iniciativa per Catalunya Verds – Esquerra Unida i Alternativa. Miguel fa un repàs a l’actualitat local i parla de les properes eleccions municipals.
  • El Club Deportivo Viejas Glorias ha deixat de comptar amb els serveis del seu entrenador, Manuel Iglesias. La directiva del club al·ludeix discrepàncies en la gestió esportiva.