Una cercavila al carrer d’escenes teatrals d’Itàlia

  • La Carpa, espai cultural, va celebrar dissabte passat el Dia de la Comedia dell’Arte, amb diferents activitats entre les quals va destacar una cercavila amb la representació al carrer d’escenes teatrals d’aquest gènere italià.
  • Fins dijous que ve hi ha temps per apuntar-se al Concurs de disfresses de Carnestoltes de la Llagosta. La festa se celebrarà a la Llagosta el proper dissabte, dia 2 de març.
  • L’Associació Esportiva Karata – Judo la Llagosta va aconseguir dissabte tres medalles, una d’or i dos de bronze, al Campionat de Catalunya infantil i cadet de judo que es va disputar al Complex esportiu municipal El Turó.
  • El Club Deportivo la Concòrdia ha recuperat el segon lloc de la classificació del grup dos de la Segona Divisió estatal de futbol sala femení després de guanyar dissabte a la pista del Cervera per un gol a dos.