Obres de millora de l’enllumenat públic de la Llagosta

• Aquesta setmana han començat les obres de millora de l’enllumenat públic dels carrers de Sant Miquel, de Sant Josep, d’Anselm Clavé, de Brutau, de les places de les Corts Catalanes, de l’Escorxador i del passatge Pedrosa.

• La Generalitat manté actiu avui l’avís preventiu per contaminació i demana a la ciutadania que prioritzi l’ús del transport públic enlloc de fer servir el cotxe privat.

• El Joventut Handbol la Llagosta va perdre el cap de setmana passat davant el Vendrell per 24 gols a 30. Tot i així, l’equip ha pujat fins a la quarta posició de la classificació.

• L’Handbol Club Vallag també va perdre el partit que va disputar contra el Sabadell B per 29 gols a 24. Aquesta derrota ha fet caure l’equip fins a la cinquena posició de la taula del grup A de la Tercera Catalana.