José Soria guanya el concurs d’Instagram de la Colla Gegantera

• La Colla Gegantera ha donat a conèixer les tres fotografies guanyadores de la cinquena edició concurs d’Instagram. El primer premi ha estat per José Soria.

• Uns 50 alumnes del Centre de Formació de persones Adultes de la Llagosta van assistir dijous passat a la xerrada que va fer a l’escola l’escriptora Núria Martí.

• Avui, a l’entrevista del mes d’abril amb la portaveu del grup municipal del PDECat, Mireia Egea assegura que tothom hauria de dedicar un parell d’anys a la política per saber com és el dia a dia de la gestió d’un ajuntament. En la darrera entrevista com a portaveu del PDCat del mandat municipal 2015-2019, Mireia Egea assegura que plega de la política llagostenca “amb la consciència tranquil·la”.

• El Club Deportivo Viejas Glorias va caure diumenge passat al camp del Lares Legends (3-1), tot i que es manté al vuitè lloc de la classificació del grup sud de la Primera Divisió de veterans Vallès – Maresme.