Jorge Sabanza serà el candidat de Ciudadanos a l’alcaldia

Jorge Sabanza repetirà com a cap de llista de Ciudadanos a les eleccions municipals del 26 de maig. Sabanza és l’actual portaveu del grup municipal del partit a l’Ajuntament de la Llagosta.

• Els preparatius de la Festa Major de la Llagosta ja es posen en marxa. Aquesta tarda es constitueix la Comissió de Festa Major i l’Ajuntament ja ha fet públiques les bases del Concurs de cartells de Festa Major.

• Avui es fa la quarta passejada per a la gent gran de la temporada. Una cinquantena de persones de la nostra localitat visiten Torrelles de Llobregat.

• L’Associació Esportiva Karate – Judo la Llagosta ha sumat dos cinquens llocs al Campionat d’Espanya de kates en parella de judo. La competició va tenir lloc dissabte passat a la localitat madrilenya de Fuenlabrada.