Ràdio la Llagosta emet l’informatiu d’estudiants, InfoMarina

Ràdio la Llagosta emet avui divendres, demà dissabte i diumenge el programa especial InfoMarina, elaborat per cinc alumnes de quart d’ESO de l’institut Marina. Aquest grup d’estudiants han col·laborat enguany amb l’emissora municipal per tirar endavant el seu projecte de crèdit de síntesi.

Cristian Grande, Jan Tresemé, Pau López, Pau Maspoch i Álvaro Monterrubio són els estudiants que han fet possible aquest InfoMarina radiofònic. Els alumnes han treballat i enregistrat durant els últims dies un programa informatiu, una experiència que cap d’ells no havia viscut mai abans.

El programa s’ha pogut sentir aquest matí de divendres a les onze i, després, a les set de la tarda. L’InfoMarina es tornarà a reemetre demà dissabte, a les onze del matí i les vuit del vespre, i diumenge, a la una de la tarda i a les vuit del vespre.

A més, es pot descarregar mitjançant el canal d’Ivoox de Ràdio la Llagosta.