Satisfacció per l’inici del Concurs de cante jondo

• La Casa de Andalucía ha fet un balanç satisfactori del desenvolupament de la primera preliminar del Concurs de cante jondo Ciutat de la Llagosta. L’entitat llagostenca valora especialment el canvi d’escenari de les actuacions, que enguany es fan al Centre Cultural de la plaça de l’alcalde Sisó Pons.

Nanocoscos Teatre representarà aquest cap de setmana al Centre Cultural l’obra La herida del tiempo. Les entrades es poden adquirir a Ferreteria Ramacciotti i a Àreamania.

• El Club Deportivo la Concòrdia no podrà revalidar el subcampionat de la Copa Catalunya aconseguit la temporada passada. Les llagostenques van caure eliminades ahir a quarts de final en perdre per dos gols a zero a la pista de l’Eixample. La Concòrdia se centrarà ara en la lliga, on demà defensaran al Complex esportiu municipal El Turó el liderat del grup dos de la Segona Divisió estatal de futbol sala femení davant de l’Hispànic de Torrent.

• El Joventut Handbol la Llagosta rebrà demà el Sabadell B al pavelló Antonio García Robledo. Els llagostencs necessiten guanyar per assegurar-se la promoció d’ascens a Segona Catalana.