Satisfacció a Nanocosmos amb ‘La herida del tiempo’

• La companyia llagostenca Nanocosmos Teatre ha fet un balanç positiu de les representacions de l’obra La herida del tiempo que es van fer el cap de setmana al Centre Cultural. Nanocosmos considera molt satisfactòria la resposta del públic, que va valorar especialment l’escenografia del muntatge i també el canvi de registre de la companyia amb la posada en escena d’un drama.

• La Biblioteca de la Llagosta celebrarà demà dimecres, a partir de les quatre de la tarda, la sessió del mes de maig del Club de lectura, i a partir de dos quarts de set, la tradicional Hora del conte.

• L’Handbol Club Vallag s’enfrontarà a La Salle Montcada B el proper cap de setmana en el primer partit de la fase de campions de la Tercera Catalana.

• El Joventut Handbol la Llagosta s’enfrontarà al Fornells en la primera ronda de la promoció d’ascens a Segona Catalana. Els llagostencs rebran el proper cap de setmana l’equip gironí.