Ràdio la Llagosta emetrà dilluns el debat electoral municipal

Ràdio la Llagosta emetrà en directe el debat de les eleccions municipals de 2019 el proper dilluns, 20 de maig, a partir de les 20.30 h. Aquesta serà la segona ocasió que el debat es faci fora dels estudis de Ràdio la Llagosta. Els alcaldables debatran al Centre Cultural, que estarà obert a tota la població. El debat s’emetrà en directe per Ràdio la Llagosta, al 100.4 de la FM, i per internet a radiolallagosta.cat.

Els vuit alcaldables han confirmat la seva participació al debat, Óscar Sierra, pel PSC; Toni Cubel, La Llagosta En Comú + la Llagosta; Jorge Sabanza, Ciutadans; Jaume Bonallach, PP; Xavier Cols, ERC; Toni Arenas, Junts per Catalunya; Bartolomé Fraile, Nosotros; i Montse García, Podemos.

Ràdio la Llagosta emetrà en directe el debat de les eleccions municipals de 2019 el proper dilluns, 20 de maig, a partir de les 20.30 h.