Demà divendres, últim dia per participar al Concurs de Cartells


• Demà és el darrer dia per participar al Concurs de Cartells de Festa Major 2019. Les obres es poden presentar fins a les dues de la tarda a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania.

• A la roda d’entrevistes amb els candidats a l’alcaldia de la Llagosta, avui és el torn de Antonio Cubel, cap de llista de La Llagosta En Comú + Llagosta. Cubel vol millorar la qualitat de vida i transformar el nostre municipi.

• Ernest Urtasun, eurodiputat dels comuns i candidat al número tres de la llista d’Unidas Podemos Cambiar Europa ha donat suport a Toni Cubel, candidat de La llagosta en Comú + Llagosta. L’acte de campanya electoral va tenir lloc ahir.

• Maria Valle Fuentes, diputada al Parlament per Catalunya per Ciutadans, confia que la formació que lidera Jorge Sabanza a la Llagosta millori el seus resultats respecte als anteriors comicis municipals. Així ho ha dit durant la visita que ha fet avui a la nostra localitat.

• Nosotros vol fer pisos de lloguer social en locals buits de la Llagosta. Ho va explicar ahir el seu cap de llista, Bartolomé Fraile, durant l’acte de final de campanya.

• Aquest divendres se celebra la darrera preliminar del Concurs de Cante Jondo Ciutat de la Llagosta. Les actuacions tindran lloc al Centre Cultural a partir de les nou de la nit.