Balanç de la captació de sang del 5 de setembre

• El dia 5 de setembre es van recollir 80 donacions durant la captació que el Banc de Sang de l’Hospital de la Vall d’Hebron va realitzar al Casal d’avis de la Llagosta.

• Aquesta tarda es donarà a conèixer el veredicte i s’atorgaran els premis del 8è Ral·li fotogràfic de la Llagosta, durant un acte que tindrà lloc a la Sala de Plens de l’Ajuntament.

• Fins al divendres 27 de setembre es pot formalitzar la matriculació per als cursos que organitza a la Llagosta l’Oficina de Català del Consorci per a la Normalització Lingüística del Vallès Oriental.

• Avui, a la roda d’entrevistes amb els portaveus municipals, Eva Miguel, regidora de La Llagosta en comú, explica que a la nostra localitat caldria fer una celebració més vistosa de la Diada de l’Onze de Setembre.

• La jugadora Sílvia Jorquera ha fitxat pel Club Deportivo la Concòrdia. Aquesta és la vuitena incorporació del conjunt llagostenc d’aquesta temporada. La competició de lliga a la Segona Divisió estatal de futbol sala femení començarà dissabte que ve.