Avui comença la tardor, que serà més seca que al 2018

dav

• Poc abans de les deu del matí ha començat la tardor, que es preveu menys plujosa que l’any passat. Enrere deixem un estiu que a la Llagosta no ha estat excessivament calorós.

Tres famílies llagostenques han estat reallotjades aquest cap de setmana després que dissabte a mitjanit s’ensorrés el sostre d’una casa del carrer de Sant Josep.

• Unes 120 persones van participar ahir a la Diada de la Bicicleta. El participants van recórrer diversos carrers de la Llagosta en el marc de la Setmana europea de la Mobilitat.

Ràdio la Llagosta inicia avui la programació de la temporada 2019-2020. Entre les novetats destaca el programa d’humor i sàtira Lxs idiotas, que s’emetrà els dilluns a les nou del vespre.

• El Club Deportivo La Concòrdia va debutar dissabte passat a la lliga amb un empat a tres gols a la pista del Eixample. Les llagostenques són desenes a la classificació.

• El Fútbol Sala Unión Llagostense va perdre dissabte a casa davant del Trinitat Nova per cinc gols a sis. Els locals es van quedar a les portes de la remuntada perquè perdien per dos a sis a falta de deu minuts per al final.