El Ple aprova una moció contra les amenaces d’Endesa

• El Ple de l’Ajuntament de la Llagosta va aprovar ahir una moció contra les amenaces d’Endesa, que vol tallar el llum a les famílies vulnerables a causa de l’impagament de rebut elèctric. Durant la sessió també es va donar suport a les organitzacions no governamentals que treballen en el rescat salvament de persones a la Mediterrània. El Ple també va aprovar una declaració institucional per l’emergència climàtica i d’adhesió de l’Ajuntament al manifest del 20-S d’emergència feminista.

• La Biblioteca de la Llagosta acollirà demà dissabte, a partir de les dotze el migdia, una nova sessió de l’activitat Contes i música en família a càrrec del grup Un conte al sac.

• Demà es donarà a conèixer el veredicte i s’atorgaran els premis del 19è Concurs estatal de Fotografia que organitza el Foto-club la Llagosta. L’activitat tindrà lloc al Centre Cultural a les set de la tarda.

• L’humorista Edu Muntante actuarà diumenge al local de La Carpa Espai Cultural. L’imitador farà, a partir de dos quarts de set de la tarda, la preestrena del seu darrer espectacle: Camino de risas.

• El Club Deportivo la Concòrdia debutarà diumenge com a local al campionat de lliga amb la visita de l’AECS de l’Hospitalet al Complex esportiu municipal El Turó a partir de les dotze del migdia.

• El Club Esportiu la Llagosta també es presentarà en partit oficial davant la seva afició aquest cap de setmana. Demà dissabte, a les cinc de la tarda, rebrà el Sant Quirze B al Camp municipal de Futbol Joan Gelabert.