Presentat el projecte de pressupost participatiu

• L’Ajuntament de la Llagosta va presentar ahir, durant un acte que va tenir lloc a la Sala de Plens del consistori, el projecte de pressupostos participatius per a l’any 2020. La ciutadania podrà presentar a partir del proper dilluns i fins al 15 de novembre les propostes, que hauran de suposar com a màxim una despesa de 30.000 euros.

• Demà dijous es farà, a partir de les quatre de la tarda al Centre Cultural i Juvenil Can Pelegrí, la primera trobada d’aquest curs del grup d’apoderament per a dones.

• També demà, però al local de l’Espai Obert del Vallès, al carrer de Sant Pau, tindrà lloc a partir de dos quarts de set de la tarda una xerrada sobre maternitat.

• El Joventut Handbol la Llagosta va perdre el cap de setmana passat el primer partit de la lliga de Tercera Catalana. Els llagostencs van caure a la pista del Salou per un contundent marcador de 32 gols a 16.