La Biblioteca organitza dissabte un nou Bibliolab

• La Biblioteca de la Llagosta organitza aquest dissabte una nova sessió de Bibliolab que porta per títol Origami il·luminat. Els infants ja poden inscriure’s a Can Pelegrí per a aquesta activitat. 

• Ja estan a la venda les entrades per al festival escènic 3 de Teatre, que tindrà lloc a la Llagosta els dies 21, 23 i 24 de novembre. Al programa destaquen les representacions de les obres Tenors i Ovelles.

• Prop de 1.350 escolars de la Llagosta assistiran aquest curs a les representacions que es faran al Centre Cultural dins del programa Anem al Teatre, que impulsen l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona. 

• El Club Deportivo la Concòrdia ha destituït l’entrenador Dani Mosteiro després de vuit jornades de lliga, amb un balanç de dues victòries, quatre empats i dues derrotes. 

• El Club Esportiu la Llagosta va fer dissabte passat la presentació dels 15 conjunts que el formen aquesta temporada. El primer equip va guanyar per dos gols a un l’Escola de futbol base de Sentmenat.

https://open.spotify.com/episode/6U55a89QcsklwINUqmGb9C