2.050 quilos d’aliments recollits amb el Gran Recapte

  • Durant el Gran Recapte, que va tenir lloc el cap de setmana passat, es van recollir a la Llagosta 2.050 quilos d’aliments, que ara seran lliurats a famílies amb necessitats de la nostra localitat.
  • Fins al dia 5 de desembre es pot visitar al Centre Cultural i Juvenil Can Pelegrí una exposició divulgativa sobre la sida, que vol conscienciar el jovent sobre aquesta malaltia.
  • La Biblioteca de la Llagosta organitzarà demà un Taller de somnis, a les quatre de la tarda, i una sessió especial de l’hora del conte, sota el títol Contes per la igualtat, a partir de dos quarts de set.
  • El Fútbol Sala Unión Llagostense va perdre el cap de setmana passat l’oportunitat de sortir de la zona mitja-baixa de la classificació en caure per sis gols a quatre davant l’Aguilar de Segarra.
  • Quatre cadets de l’Associació Esportiva Karate – Judo la Llagosta es van penjar medalles de bronze dissabte passat durant el Campionat de Catalunya de judo que es va fer a les Llars Mundet de Barcelona.
https://open.spotify.com/episode/4dS376XygjBCcUEon6FDOe