Bronze de Sonia Bocanegra amb Catalunya a l’estatal d’halterofília màster

Sonia Bocanegra ha quedat al tercer lloc amb la selecció catalana femenina en el Campionat d’Espanya Màster per Federacions d’halterofília. La copa estatal va tenir lloc el cap de setmana a la localitat valenciana de Gandia. Parlem amb l’esportista llagostenca i també dels seus propers reptes en l’atletisme.

La nova junta directiva de la Penya Blaugrana la Llagosta celebrarà diumenge la seva primera activitat, un tast de cerveses artesanes. Les places estan limitades a una trentena de persones. Parlem d’aquesta activitat i dels objectius de la nova directiva de la penya amb el seu president, Isaac Baca.

La Concòrdia, FS Unión Llagostense, la Llagosta i el Viejas Glorias juguen a casa el cap de setmana. Repassem els seus compromisos a l’agenda esportiva.