Èxit de la 36a edició del Pessebre vivent de la Llagosta

• Un bon nombre de persones van assistir ahir a la trenta-sisena edició del Pessebre vivent de la Llagosta. Uns 80 actors i encarregats de l’escenografia van fer possible la representació al Parc Popular.

• Fins dimecres que ve hi ha temps per participar al tradicional Concurs de pessebres de Nadal. Enguany, només hi haurà un guanyador que s’emportarà 400 euros.

• La Generalitat, la Diputació i onze municipis, entre ells la Llagosta, faran un front comú per recuperar la biodiversitat del riu Besòs, després de desastre ecològic ocasionat per l’incendi d’una fàbrica de Montornès.

• Avui tanquem el cicle d’entrevistes amb els portaveus municipals corresponent al mes de desembre. El Serveis Informatius de Ràdio la Llagosta parlem amb l’alcalde Óscar Sierra.

• El Club Deportivo la Concòrdia i el Castelló van empatar a dos gols dissabte passat el partit de lliga de la Segona Divisió estatal femenina de futbol sala que es va disputar al Complex esportiu municipal El Turó.

https://open.spotify.com/episode/7ai7ZoVXBC0LIuLndaI6NE?si=1lUdv0ziQK6gVgVCDV0GcQ