Ràdio Marató Solidària ‘Tot per un somriure’

Ràdio la Llagosta, l’associació de voluntariat Rems i els Serveis Socials municipals hem fet avui a la plaça d’Antoni Baqué la Ràdio Marató Solidària Tot per un somriure! Cap infant sense joguines! Qui no hagi pogut aportar una joguina avui i ho vulgui fer, encara pot participar adreçant-se el proper dilluns, de 10 del matí a 12 del migdia, al local de Rems, al carrer de Santa Teresa.

• L’Ajuntament de la Llagosta celebrarà aquesta tarda un ple extraordinari per debatre, entre altres temes, les al·legacions presentades a les ordenances fiscals de l’any que ve. Ràdio la Llagosta retransmetrà en directe, com és habitual, el ple municipal d’aquesta tarda a partir de dos quarts de vuit des del 100.4 de la FM i per internet a radiolallagosta.cat.

• La floristeria De Flor en flor, de l’avinguda de l’Onze de Setembre, ha estat la guanyadora del tradicional Concurs de pessebres que organitza l’Ajuntament de la Llagosta.

• El Club Esportiu la Llagosta va perdre diumenge passat al camp del Roureda per dos gols a un. Els llagostencs van plantar cara al segon classificat, que no va poder marcar fins a les acaballes del partit.

• El Club Deportivo Viejas Glorias, per la seva part, va perdre per incompareixença per tres a zero davant del Malgrat. Els veterans no van poder omplir la convocatòria amb prou jugadors.

https://open.spotify.com/episode/4OF4UD1tNk7t2ufTDiQpqh