Sortida gegantera a Vilamajor marcada pel mal temps

• La Colla Gegantera de la Llagosta va participar ahir a la 21a Trobada de Sant Antoni de Vilamajor. Finalment van anar la meitat de les colles previstes i algunes activitats es van veure afectades a causa del temporal de vent.

Protecció Civil de la Generalitat recomana a tota la ciutadania que tingui precaució davant del mal temps que des d’ahir i fins dimecres o dijous afecta el Vallès, el Maresme i l’entorn de Barcelona.

• La sortida del cicle de passejades per a la gent gran que demà s’havia de fer a El Prat de Llobregat, amb l’assistència d’unes cinquanta persones de la Llagosta, ha estat ajornada fins a la setmana que ve a causa del temporal.

• Aquest matí, els alumnes de quart curs de Primària de l’escola Gilpe de la Llagosta han inaugurat el cicle de visites escolars d’aquest any a l’Ajuntament.

• Els Serveis Informatius de Ràdio la Llagosta tanquem avui amb l’alcalde, Óscar Sierra, el cicle d’entrevistes amb els portaveus dels grups municipals del mes de gener.

• El Club Deportivo la Concòrdia va començar dissabte passat la segona volta del campionat de lliga al grup dos de la Segona Divisió estatal femenina de futbol sala amb un empat a tres gols a casa davant l’Eixample.