El Turó acull el Campionat de Catalunya júnior de judo

• El Complex Esportiu municipal El Turó esdevindrà demà durant tot el matí el punt neuràlgic de la pràctica del judo amb la disputa del Campionat de Catalunya júnior i la participació d’uns 150 esportistes.

• El Club Deportivo la Concòrdia oferirà aquesta tarda a l’Ajuntament el trofeu del títol de campiones de lliga a la Segona Divisió estatal femenina de futbol sala que es va aconseguir la temporada passada.

• La Generalitat ha estès aquest matí a tot Catalunya l’avís per risc de contaminació a causa de la previsió d’una irrupció de pols sahariana. Es recomana prioritzar l’ús del transport públic.

• L’Handbol Club Vallag iniciarà aquest cap de setmana la segona volta del campionat de lliga amb l’objectiu de millorar resultats i aconseguir la permanència a Segona Catalana.

• El Club Esportiu la Llagosta rebrà demà el Sentmenat al partir de les cinc de la tarda al Camp municipal de Futbol Joan Gelabert. A la primera volta, els de la nostra localitat van perdre per dos gols a zero.

https://open.spotify.com/episode/2BFvWJfwJdccA2QH64sh5L