Animalets fa una crida per sumar persones voluntàries

  • Animalets, l’associació protectora d’animals i plantes de la Llagosta, ha renovat la junta directiva de l’entitat i fa una crida per aconseguir persones voluntàries que vulguin col·laborar amb l’associació.
  • El bon temps dels darrers dies ha fet baixar a nivells baixos la incidència de la grip a la Llagosta, tot i que els experts alerten que a les pròximes setmanes la taxa d’afectació podria pujar a nivell moderat.
  • La Biblioteca de la Llagosta organitzarà demà dimarts un taller de lectura en veu alta amb l’actriu Berta Giraut. L’activitat començarà a dos quarts de set de la tarda, a Can Pelegrí.
  • L’atleta llagostenc Albert Caballero, del Club Atlètic Mollet, es va proclamar campió de Catalunya màster de cros el diumenge 26 de gener durant el cros de Sant Sebastià, que es va córrer a Sabadell.
  • El Club Deportivo la Concòrdia va guanyar dissabte el Ripollet per tres gols a un i ha pujat fins al sisè lloc de la classificació del grup dos de la Segona Divisió estatal femenina de futbol sala.
  • El Fútbol Sala Unión Llagostense també va guanyar dissabte passat. L’equip de la nostra localitat es va imposar per dos gols a un al Ripoll i ja és cinquè a la Lliga Nacional catalana.
https://open.spotify.com/episode/0lTq5NDBcXJ2jGdozzwci3?si=g4cizBKTQmWr9ii7_MlC1Q