Inscripcions per al Concurs de disfreses de Carnestoltes

• Des d’avui i fins al dia 20 de febrer es poden fer a l’Oficina municipal d’Atenció a la Ciutadania les inscripcions per al Concurs de disfresses de Carnestoltes. La Llagosta celebrarà el Carnaval el dissabte 22 de febrer.

• El llagostenc Rubén Abarca ha aconseguit el finançament necessari per rodar el seu tercer curtmetratge, que porta per títol Hammer i que preveu tenir enllestit abans de l’estiu.

• L’entitat local Som tribu organitza demà dimecres a partir de dos quarts d’onze del matí una nova sessió d’assessorament de lactància per compartir experiències i resoldre dubtes.

• El Centre de Formació de persones Adultes de la Llagosta acollirà demà a dos quarts de sis de la tarda una xerrada sobre la tasca que fan els Bombers de la Generalitat.

• La Biblioteca de la la Llagosta organitzarà demà, a les quatre de la tarda, la sessió del mes de febrer del Club de lectura i, a dos quarts de set, la tradicional trobada setmanal de l’Hora del conte.

• El Club Esportiu la Llagosta va caure golejat el cap de setmana passat al camp del líder del grup 12 de la Quarta Catalana de futbol: el Sant Quirze B. Els llagostencs van perdre per set gols a zero.

• El Club Deportivo Viejas Glorias, en canvi, va guanyar i ja es troba a un punt dels llocs de permanència de la Primera Divisió Vallès – Maresme. Els veterans es van imposar dissabte al Dosrius per cinc gols a dos.

https://open.spotify.com/episode/1VFO4H1kOkZLRYspHsdjzF?si=mFKPhQklQcyExZPzWQ2K2Q