Votancions del procés de Pressupostos participatius

• Fins al proper diumenge encara es poden votar les tres opcions preferides entre els projectes finalistes dels Pressupostos participatius. Les votacions s’han de fer al web llagosta.cat barra participa.

La Llagosta Club de Ball organitzarà demà una festa amb motiu de la celebració de Sant Valentí, el dia dels enamorats. L’activitat començarà a les nou del vespre al Centre Cultural.

• A partir del proper dilluns es podran fer al portal d’internet parla.com les inscripcions per als cursos de català en línia que promou el Consorci per a la la Normalització Lingüística del Vallès Oriental.

• Avui, a l’entrevista del mes de febrer amb el regidor del grup municipal del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) Marc Ruiz, l’edil afirma que l’equip de govern està “content amb la darrera sentència judicial del cas Valentine.

• El Club Deportivo la Concòrdia visitarà aquesta cap de setmana la difícil pista de la Penya Esplgues B, amb l’objectiu de mantenir els bons resultats de les darreres jornades.

• El Fútbol Sala Unión Llagostense jugarà diumenge a la pista del Centelles la segona ronda de la Copa Federació, mentre que el segon equip rebrà demà el Ciutat de Granollers a la mateixa competició.

https://open.spotify.com/episode/21KiIrmQvxweu4Leu3FCld?si=aWjMUnuAQKqeBJwuwk5Fuw